buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Stekt torsk med tartarsaus
 

Publisert: 08.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
600 g torskefilet
1 dl maisennamel
2 ss hvetemel
1/2 ts salt
½ ts malt kummin
¼ ts kajennepepper
¼ ts chilipulver
olje

Tartarsaus

2 dl majones
½ dl finhakket sylteagurk
2 ss finhakket sjalottløk
½ - 1 jalapenopepper i ringer
1 ts hvitvinseddik
½ rød paprika i terninger
1 sitron
2 tomater
salatblader

Slik gjør du
• Bland ingrediensene til tartarsausen. Juster smaken med jalapeno, sylteagurk, eddik og kanskje litt sukker. Bland maisennamel, hvetemel, salt og krydder.
• Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, tørk dem og vend dem i melblandingen.
• Stekes i god varm olje i frityrkoker eller i stekepanne. Best blir torsken stekt i en frityrkoker.
• La den ferdigstekte fisken ligge et par minutter på kjøkkenpapir som trekker fett.
• Saltes og anrettes på tallerken med tartarsaus, sitronbåt og tomatskiver.
Bakt potet, ris eller brød passer til. (eksportutvalget for fisk)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat