buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Stir fry
Stir-fry er det engelske navnet på wokking. Rett oversatt betyr det røre-steking - rask steking på høy varme mens man rører i pannen. Superrask matlaging! Det som tar tid er å kutte kjøtt og grønnsaker før steking.

Publisert: 13.nov.2014 04:00
Oppdatert: 13.nov.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:600 g renskåret svinekjøtt i strimler2 ss olje200 g brokkoli1 løk150 g bønnespirer2 dl cashewnøtter (kan sløyfes)1 boks hermetisk babymaisWoksaus:1 1/2 dl kjøttbuljong (utblandet)2 ss soyasaus2 ts maisstivelse (maisenna) (røres ut i litt kaldt vann)1 ts malt ingefærSlik gjør du:1. Skjær kjøttet i tynne strimler. Del brokkoli i små buketter og grovhakk løk.2. Varm oljen i wok/panne og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg det til side.3. Fres grønnsakene og ha kjøttet tilbake i woken.4. Hell over woksausen eller bland sammen buljong, soya, maisenna og ingefær og hell over. Kok opp og smak til.Server kokt ris til.Tips: Har du dårlig tid kan du bruke ferdig woksaus og wokblanding.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat