buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Sunn svinerull
Bank ut svinebiffene og rull dem med salvie og stilkselleri. Det blir veldig godt, særlig når dette får følge med Aivar som gir oss en smak av det serbisk/kroatiske kjøkken.

Publisert: 21.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g flatbiff av svin
8 stilker stilkselleri (stangselleri)
8 blad frisk salvie
8 ts grillkrydder
2 ss flytende margarin til steking
240 g frisk sjampinjong
2 pk. ruccola
1 ts salt og ½ ts pepper
2 ss flytende margarin til steking
4 ss ajvar

Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet til 150 gram store biffer. Bank ut biffene til ½ cm tykkelse.
2. Del stilkselleri i to på tvers og legg dem sammen med salvie på midten av biffene. Rull dem sammen og rull dem i grillkrydder.
3. Brun svinerullene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Ha dem i ildfast form (med skjøten ned) og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter.
4. Del soppen og stek den. Tilsett ruccola mot slutten. Krydre med salt og pepper. Server med ajvar og ris, gjerne en fullkornvariant.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat