8. des
KONSERT: Roar Engelberg.
 
Vallset kulturstier 25 år

0
Publisert: 02.jul.2016 04.01
Oppdatert: 02.jul.2016 04.01

Kvennstugua Bygdetun er åpent søndag klokka 11.00 -15.00 med salg av kaffe, saft og vafler. Alle husene er åpne inkludert landhandelen, som selger is og godterier og brukshåndverk med mer. Det er merkete stier og gode turmuligheter i området. Fra klokka 12.00 markeres Vallset Kulturstiers 25-årsjubileum med prolog av Magnhild Lersveen og fokus på alle som var med fra starten av. Ordfører Nils A. Røhne kommer, og det blir stemningskonsert med romedølen, panfløytisten Roar Engelberg, som presenterer seg som soloartist i en variert konsert med tilbakeblikk og nykomponerte låter, folkemusikk, klassiske perler, kjente viser og evergreens. – Stemningene varierer fra det livlige til det beroligende, perler fra barokken og «Vårsøg» av Sommerro. Det blir en trivelig og variert konsert med bred appell, og en lyrisk grunntone, som inneholder mye kjent musikk og litt eksotisk musikalsk krydder. Konserten blir en musikalsk reise gjennom kjente, som eksotiske musikalske landskaper, som oppleves gjennom en enslig panfløyte med orkestral backing i egne musikalske arrangementer. Variasjon er den røde tråden i konserten, sier Kvennstuguas Jan Arne Berg. Roar Engelberg begynte å spille panfløyte allerede i 12-årsalderen. Som den første profesjonelle utøver i Skandinavia har han utviklet panfløyten til å bli et fullverdig soloinstrument. Han er kjent for gjennom en rekke radio- og TV-opptredener og har gitt ut 17 soloalbum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke