buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Foto: Ivar Kvaal
 
Sunnhetsforsettene ryker
Halvparten av oss gikk inn i det nye året med mål om å spise sunnere i 2015, men det er lettere sagt enn gjort.

0
Publisert: 06.feb.2015 04:00
Oppdatert: 06.feb.2015 04:00

8 av 10 mener det er viktig for dem å spise sunt, men bare halvparten klarer å spise så sunt som de ønsker. Tid, penger og motivasjon stopper nordmenns sunnhetsambisjoner.I slutten av januar bryter mange nyttårsforsettene. Ofte handler det om at man har satt seg urealistiske mål tror ekspert.- Det er typisk å overvurdere eller sette for høye krav til hvor flink man skal bli med kosthold og trening. Når hverdagen kommer er det mange som synes det er vanskeligere enn de trodde det skulle være, sier Anne Marte Sneve, trenings- og livsstilsekspert for magasinet KK, Meny og Tv2Sporty (bildet).- Mange opplever sunn mat som dyr, tidkrevende og vanskelig å forstå. Her har dagligvarebransjen et ansvar. Vi kan ikke fortelle folk hva de skal spise, men vi kan gjøre det enklere å spise sunt, sier Vegard Kjuus, administrerende direktør i Meny. (NW)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat