buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Superraske piroger
Disse små fylte bakverkene er superpopulære i Finland, Polen og Russland. Finnes ingen grunn til at de ikke skulle få samme status her i Norge! Sett i gang med matlagingen, på 20 minutter er du i spisemodus!

Publisert: 09.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 boks pizzafyll med kjøtt (à 820 g)
1 pk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
150 g blåmuggost
1 egg til pensling
Slik gjør du:
1. Rull ut deigen og skjær den i firkanter på 12 x 12 cm
2. Del blåmuggosten i biter. Legg 1 ss pizzafyll og en bit ost på hver firkant.
3. Visp egget og pensle det rundt deigkantene slik at deigen ”limer” seg sammen.
4. Brett det ene hjørnet av deigen over til det motsatte hjørnet slik at du får et rektangel.*
5. Stek på 225 °C i 10-12 minutter. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat