22. okt
x
 
Suppe-lapskaus
Suppelapskaus er en god hverdags- favoritt hos såvel store som små.

Publisert: 05.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koke-tid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig mat til hele familien på kort tid.Dette trenger du (2 porsjoner):
300 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 båt hvitløk
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 pk dypfryst lapskausblanding
1 ts provencekrydder
¼ ts salt
¼ ts pepperSlik gjør du:
Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje. Tilsett buljong, og la det koke opp. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper. Serveres med flatbrød eller brød.(www.matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke