buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Suppelapskaus
 
Suppe-lapskaus
Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos så vel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsrik mat til hele familien på kort tid.

Publisert: 03.sep.2014 04:00
Oppdatert: 03.sep.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 båter finhakket hvitløk

2 ss margarin eller olje til steking

6 dl kjøttbuljong (utblandet)

1 pk. djupfryst lapskausblanding

2 ts provencekrydder

12 ts salt og 14 ts pepper

Slik gjør du:

1. Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.

2. Ha i grønnsaker, og la det koke opp igjen.

3. Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød eller brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat