buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Suppelapskaus
Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig på kort tid.

Publisert: 08.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 båter hvitløk
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 pk. djupfryst lapskausblanding
2 ts provencekrydder
½ ts salt og ½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.
2. Tilsett buljong, og la det koke opp.
3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød eller brød.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat