buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Suppelapskaus
Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små.

Publisert: 19.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig mat til hele familien på kort tid.
(6 porsjoner)

900 g renskåret svinekjøtt i strimler
3 båter hvitløk
3 ss margarin eller olje til steking
9 dl kjøttbuljong (utblandet)
3 pakker dypfryst lapskausblanding
3 ts provencekrydder
¾ ts salt
¾ ts pepper
Slik gjør du
1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.
2. Tilsett buljong, og la det koke opp.
3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen.
Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød eller brød. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat