buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Surf and turk
Skalldyr og kalkun er en flott smakskombinasjon.  

Publisert: 01.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

Skalldyr og kalkun er en flott smakskombinasjon.
Server kalkunbiffer med hummer, scampi, krabbe eller reker, samt nydelig choronsaus laget fra bunnen av. Röstipoteter og asparges er flott tilbehør. Noe å servere gjester!
(4 porsjoner)
1 kalkunfilet, ca. 750 g , delt i fire skiver/medaljonger
1 purre , delt i to på langs
1 kokt hummer
salt og kvernet pepper
ca. 2 ss smør til steking
Röstipoteter
600 g grovrevet potet
1 finhakket løk
150 g revet hvitost
salt og kvernet pepper
16 friske grønne asparges
Slik gjør du
1. Forvell purrestrimler i kokende vann i 30 sekunder. Avkjøl i kaldt vann. Surr en strimmel rundt hver kalkunmedaljong og fest med tannpirker.
2. Rens hummeren, del den i pene stykker. Sett dem kaldt.
3. Krydre medaljongene med salt og kvernet pepper og brun dem på begge sider i litt smør. Stek dem ferdig ved 180 ºC i ca 8-10 minutter. La kjøttet hvile mens du varmer hummerkjøttet forsiktig i stekepannen.
4. Bland revne poteter med løk og ost. Del røren i to. Varm smøret i en stekepanne og klem potetene ut i et 1-2 cm tykt lag. Stek rösti i to omganger på middels varme til den er gyllenbrun og sprø under.
Anrett hummerkjøttet på toppen av kalkunmedaljongene og server med choronsaus eller hollandaisesaus, friske asparges og röstipotet.
Tips
Får du ikke tak i hummer så kan du bruke andre typer skalldyr som scampi, krabbe eller reker. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat