buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Sushibrett: Stadig mer populære.
 
Sushi for en milliard

Publisert: 10.mai.2013 04:13
Oppdatert: -
I fjor kjøpte nordmenn sushi på restauranter, kiosker og butikker for nesten 600 millioner kroner.
Dette er 25 prosent mer enn året før, viser tall fra Norges sjømatråd. Nå spiser vi snart sushi like ofte som franskmenn.
Det er spesielt sushibrettene i hyllene på kiosker, bensinstasjoner og butikker som frister. I fjor kjøpte vi sushi for 189 millioner kroner fra slike salgssteder, noe som er en vekst på 28 prosent fra året før.
- Når sushi nå er blitt maten du tar med deg mellom møter eller på toget, er den også blitt allemannseie. Det er de ferdige sushibrettene som har bidratt mest til at nordmenn spiser stadig mer fisk på ris. Den neste store bølgen vil nok være hjemmelaget sushi, sier Lisbeth Bjørvig Hansen i Norges sjømatråd.
Tre av ti nordmenn oppgir i undersøkelser at de spiser sushi ofte, det vil si minst to til tre ganger i måneden. Dette er nesten like mange som i Frankrike, der fire av ti svarer at de spiser sushi like ofte.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat