buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Svin- og brokkoligrateng
Kjøttdeig av svin er et godt utgangspunkt for mange raske og smakfulle middager. Denne gratengen er rask å forberede. Grønnsakene kan byttes ut med det du har for hånden, og suppleres med kokt makaroni eller en spagettirest. Server med brød eller poteter, og du har et flott og fullverdig måltid.

Publisert: 23.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g kjøttdeig av svin
2 ss margarin eller olje til steking
400 g frossen brokkoli
2 poser bretagnesaus
2 egg
2 dl revet hvitost
Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje.
2. Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.
3. Lag sausen etter anvisning på posen. Ta kjelen av platen og visp inn eggene.
4. Hell sausen over i formen og dryss over revet ost.
5. Stekes på 220 °C i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gyllen. Serveres med brød.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat