buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Svine- koteletter
Kotelettbiffer” får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

0
Publisert: 13.sep.2014 04:00
Oppdatert: 13.sep.2014 04:00

Ingredienser

4 koteletter av svin

12 ts salt

14 ts pepper

2 ts olje til pensling

4 ss sesamfrø

2 ss margarin til steking

Salat:

2 røde paprika i strimler

1 rødløk i tynne båter

1 boks hermetiske kikerter

100 g ruccula

1 båt revet hvitløk

2 ss rødvinseddik

14 ts salt

14 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær bort ben og fett på koteletten.

2. Ha sesamfrø på en tallerken. Pensle kotelettene med litt olje og trykk dem ned i sesamfrø.

3. Stek kotelettene ca. 2 min på hver side og ettersteke i ca 5 minutter.

4. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og smak til med rødvinseddik, salt og pepper.

Server gjerne med ris eller brød. (Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat