22. okt
 
Svinebiff
Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.

Publisert: 20.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag. Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.
Ingredienser 1 porsjon:
150 g ytrefilet av svin
¼ ts salt og ¼ ts pepper
½ tomat
¼ ts tørket oregano/pizzakrydder
1 skive slangeagurk, skåret på langs med ostehøvel
Rucolasaus:
100 g ruccola
4 ss kesam original, 8 %
½ ts malt hvit pepper
Slik gjør du:
1. Kjør rucolasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
2. Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter. Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.
Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucolasaus. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke