buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Svinebiff med ruccolasalat
Biff er mat du kan nyte med god samvittighet også på en hverdag.

Publisert: 01.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Denne oppskriften er perfekt når du skal lage middag til én, men kan gjerne dobles om dere blir to.
(4 porsjoner)
4 150 gram ytrefileter av svin
4 tomater (deles)
2 ts tørket oregano/pizzakrydder
4 skiver slangeagurk skåret på langs med ostehøvel
Salt
Pepper
Rucculasaus:
400 g ruccula
16 ss kesam original 8 prosent
Salt og pepper
Slik gjør du
1. Kjør rucculasalat og kesam med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
2. Brun biffen raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter. Krydre tomaten og stek sammen med biffen de siste minuttene.
Server biffen med en lang agurkskive, stekt tomat og rucculasaus.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat