22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Svinefilet med fennikelsalat
Svinefileten er så mild på smak, at den passer til de fleste krydder og grønnsaker.

Publisert: 07.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

600 g ytrefilet av svin i skiver
1 ts salt ½ ts pepper
2 ss flytende margarin

Fennikelsalat:
1 stk fennikel i tynne skiver
1 stk rødløk i tynne ringer
2 stk appelsin i skiver
2 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik 1
dl hakket frisk dill

Slik gjør du:
1. Krydre filetene med salt og pepper og eventuelt annet krydder du liker, og stek det 2-3 minutter på hver side.
2. Skjær fennikel i tynne skiver. Skrell appelsinene, del dem i to og skjær dem i skiver. Ha alt i en bolle.
3. Hell over olivenolje og balsamico. Bland sammen og vend til slutt inn hakket dill.
(matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke