buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Svinefilet teriyaki
Asiatisk mat blir stadig mer og mer populært. Her er en asiatisk rett laget med teriyakisaus. Teriyakisaus er en søt soyabasert saus med smak av sesam. Ingredienser 4 porsjoner:

Publisert: 06.aug.2014 04:00
Oppdatert: 06.aug.2014 04:00

600 g ytrefilet av svin, i skiver

1 ts salt og 12 ts pepper

2 ss olje

250 g fullkornsspagetti

1 pose teriyakisaus

1 rødløk

1 grønn chili

4 stilkselleri

1 rød paprika

Slik gjør du:

1. Kok spagetti etter anvisning på pakken. Rens løk, og del den i båter. Skyll og kutt stilkselleri i skiver. Rens chili, og skjær den i strimler. Del paprika i biter.

2. Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun biffene i en varm panne med olje, ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter. La biffene hvile mens du steker grønnsakene.

3. Stek rødløk, stilkselleri og chili i en varm panne med olje til grønnsakene er møre. Ha i paprika og kokt spagetti. Vend alt sammen.

4. Hell over woksaus, og bland alt godt sammen. La det bli gjennomvarmt.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat