buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Svinekam
Danskene har skjønt det! Dette må vi også lære, bedre svinestek finnes ikke. Klassisk fyll er epler og svisker. Her er en lignende variant, fylt med svisker og bladpersille.

Publisert: 01.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg svinekam
2 ts havsalt
1 ts pepper
3,5 dl vann
13 stk. svisker
1 bunt bladpersille
Rødkål:
0.7 kg rødkål
2 epler
1 ts salt
1 dl kjøttkraft
2 ss eddik, 7 %
2 ss sukker
400 g rosenkål
1 ts salt
ts pepper

Slik gjør du:
1. Snitt svoren i tynne striper med ca. 1/2 cm mellomrom. Riss helt ned til kjøttet. Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.
2. Lag et hull tvers igjennom svinekammen med baksiden av en tresleiv.
3. Fyll svinekammen med svisker og bladpersille. Press inn så mye du klarer.
4. Gni svinekammen inn med havsalt og nykvernet pepper. Legg den i en langpanne eller ildfast form.
5. Hell på kokende vann og dekk formen med aluminiumfolie. Sett formen inn i ovnen på 230 °C og damp i 45 minutter.
6. Ta formen ut av ovnen, ta av folien og stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av steken. Sett steken inn i ovnen igjen og stek videre på 175°C til termometeret viser 74 °C. Dette tar 1 - 1,5 timer. Ekstra sprø svor får du ved å sette på overvarme/grill, 1-2 minutter til svoren “blåser” seg opp. Pass godt på. La steken hvile i 15 minutter før du skjærer i den.
Skjær steken i fine skiver og server med rosenkål og rødkål.
Bruk stekesjyen som base for god saus eller for å gi ekstra god smak i rødkålen.
(matptar.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat