buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Svinekjøtt med nøttesaus
Denne retten med svinekjøtt marinert i honning og karri er inspirert fra Det fjerne østen. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.

Publisert: 22.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g indrefilet av svin
1 ss olje til steking
½ ts salt og ½ ts pepper
Marinade:
2 ss soyasaus
2 ss olje
1 ts karri
1 ts honning
Nøttesaus:
1 boks peanøttsmør (350 g)
½ dl mangochutney
2 ss chilisaus
1 båt finhakket hvitløk
Slik gjør du:
1. Renskjær svinefilet, og kutt den i strimler.
2. Legg strimlene i en plastpose. Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet. Mariner et par timer.
3. Rør peanøttsmør, mangochutney, chilisaus og hvitløk sammen i en liten kjele. Spe med vann til sausen er passe tykk. Varm sausen over svak varme.
4. Brun marinerte strimler av indrefilet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat