buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Svinekoteletter med surkål
En god, gammel klassiker som koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.

Publisert: 24.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 koteletter av svin
½ ts salt og ¼ ts pepper
800 g potet
1 pose surkål
1 pose brun saus
1 ss margarin til steking
Slik gjør du:
1. Kok poteter.
2. Varm surkålposen i en kjele med kokende varm vann noen minutter.
3. Lag brun saus som anvist på pakken.
4. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.
Server kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.
Tips: Det smaker godt med rørte tyttebær til.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat