buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Svinemedaljonger på pinne
Svinefilet er magert og mørt kjøtt. Her har vi skåret den i biffer og grillet med aprikos og oliven. Flott festmat, gjerne som en del av en grillbuffé.

Publisert: 04.sep.2014 04:00
Oppdatert: 04.sep.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g indrefilet av svin

12 ts salt

12 ts pepper

1 12 ts provencekrydder

12 tørkete aprikoser

12 røde cherrytomater

2 ss olje til pensling

4 grillspyd

Slik gjør du:

1. Skjær indrefileten i ca. 1 cm tykke skiver.

2. Gni inn medaljongene med krydder.

3. Tre aprikoser og cherrytomater annenhver gang sammen med medaljongene på grillspydene. Pensle alt med olje.

4. Grilles forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat