buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Svinestrimler linsesuppe
Knapt noe smaker bedre enn en suppe laget fra bunnen av.

Publisert: 19.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Lag gjerne suppen ferdig i dag, så trenger den bare varmes opp til middag i morgen. Tilsett stekte svinestrimler like før servering.
400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss flytende margarin
2 ss rapsolje
1 finhakket løk
2 båter finhakket hvitløk
1 hakket rød chili
1 boks hermetiske røde linser
1 boks hakkete hermetiske tomater
1 hønsebuljongterning
1 l vann

Slik gjør du:
1. Fres løk, hvitløk og chili
i olje i en gryte til løken
er blank. Tilsett godt
avrente linser, tomater,
vann og buljongterning.
La suppen småkoke i
ca. 30 minutter.
2. Stek strimlene raskt i
en panne. Krydre med
salt og pepper og tilsett
i suppen.
Server suppen rykende
varm. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat