22. okt
 
Sweet and sour
Til denne oppskriften på en sursøt gryte har vi hentet inspirasjon fra Asia. En lett rett både med tanke på kalorier og tilberedning, og den har rikelig med smak.

Publisert: 04.nov.2015 04:00
Oppdatert: 04.nov.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss margarin til steking

160 g langkornet middagsris

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

1 rød paprika

1 rød chili

125 g sukkererter

1 boks ferdig sweet and sour saus, à 400 g

1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks, à 227 g

Slik gjør du:

1. Kok ris etter anvisning på pakken.

2. Skjær paprika og sukkererter i strimler og hakk chilien.

3. Brun kjøttet raskt i stekepanne i to omganger og krydre med salt og pepper.

4. Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke litt med kjøttet.

5. Hell over sursøt saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke