buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FOTO: seafood.no
 
Syltet laks
Utsøkt forrett eller kveldsrett som kan oppbevares i kjøleskap i inntil en uke, men smaker aller best etter 1 døgn.

Publisert: 04.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)


ca. 300 g fersk laksefilet, uten skinn

Lake
1 dl hvitvinseddik
1 dl sukker
2 dl vann
2 ts salt
1 laurbærblad
½ ts hel pepper
½ ts korianderfrø
1 liten rødløk, i tynne ringer
ca. 50 g gresskar eller gulrot, i tynne strimler
ca. 50 g sushiingefær (på glass fra asiaforretning)
Slik gjør du
Skjær fisken i cm-store terninger og legg dem op et glass.
Kok opp laken og hell den kokende over laksen. Avkjøl og lukk glasset.
Oppbevar syltet laks i kjøleskap.
Server laksen med godt brød til.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat