buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Tacokjøtt-boller med grønnsaksmos
 

Publisert: 18.mar.2010 08:40
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Nesten alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette en veldig rask middag!
800 g kjøttdeig av svin
1 pose tacokrydder
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl vann
2 ss margarin
1 ts salt
4 dl melk eller vann
2 pose potetmospulver
1 pk dypfryst grønnsaksblanding (amerikansk)
1 glass salsa

Slik gjør du
1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og «grav« ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
Serveres med salsa.
Taco, er en meksikansk matrett bestående av tortillaer (flate, runde maiskaker) fylt med grønnsaker, saus og kjøtt. Tortillaene kan være harde eller myke.
Salsa er en meksikansk saus bestående av rå grønnsaker, f.eks. tomater, paprika, grønn chili og løk, skåret i bitte små terninger. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat