buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Tacokjøttboller
Alle liker tacokjøttboller. Med kjøttdeig av svin lager du raskt spenstige små kjøttboller med tacosmak. Bland potetmos og grønnsaker, og server med ferdig salsa, så har du garantert populær og superrask middag.

Publisert: 15.aug.2015 04:00
Oppdatert: 15.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g kjøttdeig av svin

1 pose tacokrydder

2 ss margarin eller olje til steking

6 dl vann

1 ts salt

2 ss margarin

1 pk dypfryst grønnsakblanding (amerikansk)

4 dl melk eller vann

2 poser potetmospulver

1 glass salsa

Slik gjør du:

1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsakblandingen og la det koke opp. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Serveres med salsa. Salsa er en meksikansk saus bestående av rå grønnsaker, som tomater, paprika, grønn chili og løk.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat