buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tacosalat
Enkelte kan spise taco hele uken, og det går fint, bare man bruker hodet! Salathodet! I stedet for ferdig krydderblanding kan du krydre retten med malt spisskummen og chili. Har du friske krydderurter, så bland dem i salaten for ekstra smak! Og har du en klatt yoghurt og litt salsa, er det utmerket til.

Publisert: 28.aug.2015 04:00
Oppdatert: 28.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig

2 ss flytende margarin

1 hakket løk

3 båter hakket hvitløk

2 hakkete tomater

1 boks hermetiske røde bønner

1 pose tacokrydder

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

1 issalat

1 dl kesam original, 8 % eller matyoghurt

Slik gjør du:

1. Stek hakket løk og hvitløk til det er mykt og blank. Tilsett karbonadedeig og stek den sammen med løken til den er ferdig, ca. 5 minutter.

2. Tilsett tomater, bønner og krydder. Kok det hele i 2–3 minutter, til tomatene er myke. Smak til med salt og pepper.

3. Fordel salaten på tallerkener og topp med kjøttblandingen.

Tips: Bytt ut taco krydderblandingen med 1 ts malt spisskummen og ½ ts malt chili eller eksperimenter med dine egne favorittkrydder!

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat