buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Tapas- kjøttboller
Kjøttboller som fingermat er en klassiker. Her er en oppskrift som er litt spicy og med masse god smak.

Publisert: 21.apr.2017 10:20
Oppdatert: 21.apr.2017 10:21

Ingredienser 4 porsjoner:

Kjøttboller:

400 g kjøttdeig av svin

2 sjalottløk

1⁄2 rød chili

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1⁄2 ts muskatblomme

1 ts tørket oregano

2 ss strøkavring

1 egg

Til steking:

2 ss smør

1 ss finhakket frisk timian

2 fedd finhakket hvitløk

Slik gjør du:

1. Finhakk sjalottløk og chili og bland dette inn i kjøttdeigen sammen med salt, krydder og kavring. Rør godt og bland forsiktig inn egget.

2. Rull små kjøttboller for hånd.

3. Finhakk timian og hvitløk. Stek kjøttbollene på middels varme i en stekepanne med smør til de har fått en fin stekeskorpe. Tilsett timian og hvitløk mot slutten av steketiden. Skru av varmen og la det steke videre på ettervarme i et par minutter.

4. Stikk en tannpirker i hver kjøttbolle og server.

Server gjerne sammen med en god salsa, litt focaccia og aioli.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat