buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Tartar av røykt ørret
Denne retten er utviklet av gastronomisk institutt.

Publisert: 15.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

400 g røykt ørret (rå ørret kan også brukes)
2 ss majones
 4 ss crème fraîche eller rømme
1 ss kapers
2 ss purre
1 ss rød løk
salt
pepper
sitron
16 små toast
blandet frisk salat
olivenolje
salt og pepper

Slik gjør du:
Finhakk rød løk og kapers. Bland majones og crème fraîche, pass på at det ikke blir for tynt. Smak til med salt, pepper og litt sitron og tilsett løk og kapers. Skjær den røykte laksen i terninger og bland den forsiktig med majonesblandingen. Rør også inn den finhakkete purren. Vask salaten og legg den i isvann så den blir sprø, rist og tørk den godt. Drypp med olivenolje og dryss over litt salt og pepper. Legg en skje tartarblanding på hver toast og pynt med frisk salat. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat