buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tebriks
Hjemmebakte tebriks til frokosten er skikkelig luksus.

Publisert: 08.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

Tilbehør
Ost, paprika, syltetøy, egg og kaffe
Slik gjør du
1. Varm melk og vann til det er fingervarmt (37 grader). Smuldre gjæren og rør den ut i væsken. Tilsett mel, sukker og egg. Arbeid alt sammen til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse.
2. Kjevle ut deigen til en avlang leiv, ca. 20 x 80 cm. Stryk det halvsmeltede smøret langsetter på 2/3 av deigen. Brett den i tre med den usmurte delen først inn. Snu skjøten ned mot bordet og del lengden i ca. 4 cm breie stykker. Etterhev under klede.
3. Pensle med sammenpisket egg og dryss valmuefrø over. Stek tebriksene ved 250 grader på midterste rille til de er pent gylne. Avkjøl på rist. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat