buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Teriyakibiff
Denne japanske sausen blir brukt til både strimlet, grillet og stekt kjøtt.

Publisert: 23.jan.2015 04:00
Oppdatert: 23.jan.2015 03:59

Ingredienser 2 porsjoner:300 g biff av ytrefilet storfe1 ss olivenolje100 gram nudler½ bunt vårløk1 gulrot3 blad kinakål1 l vann1 ts salt2 ss klippet frisk korianderMarinade:1/2 ts hakket frisk ingefær2 ss soyasaus1/2 dl ananasjuice1 båt hakket hvitløkSlik gjør du:1. Bland ingrediensene til marinaden som helles i en plastpose sammen med hele kjøttstykket. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.2. Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 15 minutter.3. Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok dem sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.4. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat