22. okt
 
Texmexsuppe
En suppe med mye smak. Tacokrydder kan brukes til mye mer enn bare til tacomiddag.

Publisert: 11.jan.2017 06:23
Oppdatert: 11.jan.2017 06:31

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g biffkjøtt i strimler

1 løk

2 ss olje

1 pose tacokrydder (ca 40 g)

1 l vann

1 boks hermetiske tomatbønner (ca 400 g)

100 g frisk spinat

2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du:

1. Skrell og finhakk løken.

2. Stek løk og biffstrimler i en stekepanne sammen med olje. Ha i kryddermiksen. Tilsett vann og kok opp under omrøring. La det koke under lokk i ca. 10 min.

3. Tilsett bønnene og la suppen koke i 5 minutter til. Bland i spinat og persille.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke