22. okt
 
Thaigryte
Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Ingredienser: 400 gr renskåret svinekjøtt i strimler 2 ss olje 1 løk i båter 2 båter hakket hvitløk 1/2 ss olje 2 ss rød karripasta 2 boks lett kokosmelk 1 dl vann 2 gulrot i staver 1 pk frisk babymais 1 grønn paprika i biter saft og skall av 1/2 stk lime 1 ts sukker 2 ss soyasaus 200 g fiberris -Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm panne med olje. Sett kjøttet til side. -Ha olje i en varm gryte. Fres løk og hvitløk til det er blankt. -Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg. Tilsett kokosmelk og vann. Småkok gryten i 10 minutter. -Kok ris etter anvisning på pakken. -Del babymais i to, og ha den i gryten sammen med gulrot, småkok i 5 minutter. - Ha kjøttet i gryta, og tilsett samtidig paprika, skall og saft av lime og sukker. Smak til med soyasaus.? (Matprat.no)

0
Publisert: 13.jan.2015 04:00
Oppdatert: 13.jan.2015 03:59

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke