22. okt
 
Thailandsk rekesalat

Publisert: 09.aug.2008 06:07
Oppdatert: -

(4 personer)
300 g rensede store reker
1 løk i tynne skiver
2 rød chili i tynne ringer
3 ss basilikum eller mynteblader
3 ss grovhakket sitrongress
3 ss presset sitronsaft
3 ss Thai fiskesaus
1/2 ts sukker
1 ss frisk korianderblad
noen blad av romanosalat
eller andre salatblad
Slik gjør du
Bland sammen løkringer, chili,
basilikum og sitrongress.
Bland Thai fiskesaus med
sitronsaft og sukker, og vend
rekene i sausen. Bland rekene
med grønnsakene. Anrett reke-blandingen
på store blader
av romanosalat eller andre
salatblader. Dryss koriander over. (Eksportutvalget for fisk)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke