buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tilbehør til grillen

Publisert: 18.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
Sennep og ketchup er godt til grillpølsene, men mange av oss kan med fordel utvide repertoaret når det gjelder tilbehør til grillmaten.
For det er jo nettopp tilbehøret som kan gjøre den store susen når man serverer snadder fra grillen. Mange vil gjerne ha poteter til, enten i form av en kald potetsalat eller varme fra grillen. Legg for eksempel halvkokte poteter i folie, pensle dem med olje og strø over chili- og paprikapulver. Etter et kvarter har du nydelige bakte poteter med en deilig grillsmak.
En god saus eller salsa er også viktig, og en blanding av surt og søtt passer utrolig godt til grillmat. I jordbærsesongen kan du jo unne deg en jordbær- og mangosalsa. Litt sterk og fantastisk sammen med grillet svinekjøtt! Men vil du ha det skikkelig hot, lager du en cajunsaus med heftige smaker fra jalapeños og chili.
Velg og vrak i salater, sauser, marinader og andre retter som følge til grillmaten. Lag en bugnende buffé som gjestene dine aldri glemmer. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat