buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tilslørt og hjemmelaget

Publisert: 19.feb.2010 04:12
Oppdatert: -
I desserten tilslørte bondepiker er det ikke lett å vite hva som er bondepiker og hva som slører dem til.
Hjemmelaget strøkavring er uansett en stor berikelse for denne deilige desserten. - Å lage dette er enkelt og gir mye bedre strøkavring enn den du kjøper ferdig, sier Reidun. Du trenger en loff eller brød, hvis du vil ha grov kavring. Skjær brødskiver og tørk dem i stekeovnen på cirka 75 grader med døra på gløtt. Etter en times tid er skivene sprø. Kjør dem til smuler i hurtigmikser eller knus dem manuelt. Ha litt meierismør i stekepanna. Tilsett litt sukker og ha i strøkavring. Stek dette under stadig bevegelse, slik at det ikke blir brent. Avslutt stekingen når kavringen har gyllen farge.

SKAL DU BRUKE resultatet til tilslørte bondepiker, gjør du dette:
Pisk kremfløte med bare litt eller ikke noe sukker. Legg hjemmelaget eplemos og pisket krem lagvis i et glass eller liten bolle. Avslutt med strøkavring på toppen. Ved servering må du ikke tilsløre det faktum at strøkavringen er hjemmelaget.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat