buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Timian- og ostefylt kyllingfilet
Herlig middag, rett og slett.

Publisert: 26.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Her har sprø og fargerike grønnsaker og ovnsbakte potetbåter fått følge av kyllingfilet med frisk timian, ost og bacon.
Herlig middag, rett og slett.

(4 porsjoner)
4 kyllingfileter
8 skiver bacon
4 ss kremost naturell
4 ss hakket frisk timian
salt og pepper
1 pose knaskerøtter
1 pk. sukkererter
4 sjalottløker
1/2 ss rød karripasta
1 ss soyaolje til steking
1 boks kokosmelk
salt og pepper
1 ss presset sitronsaft
1 dl hakket frisk koriander

Slik gjør du
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost, hakket frisk timian og salt og pepper. Surr baconskiver rundt fileten og fest med tannpirkere. Stek kyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.
Skyll grønnsakene og del dem i to og rens og skjær sjalottløken i skiver. Stek gulrøtter og sjalottløk i litt varm olje et par minutter. Tilsett kokosmelk, sitronsaft og karripasta og kok noen minutter til gulrøttene er møre. Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander. Smak til med salt og pepper. Server kyllingen med grønnsaker og f.eks. oppblåste potetbåter ved siden av. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat