22. okt
 
Tips når du baker potetene

Publisert: 27.nov.2009 05:10
Oppdatert: -
I
kke pakk dem inn i folie. La dem bake i sitt eget skall, men stikk noen hull i potetene med spiss kniv eller gaffel, råder Kirsten. Så slipper du at potetene eksploderer under bakingen.

Steketiden er en time ved 200 grader. Beste bakepotet i vårt lille forsøk ble Folva. Estima er litt smaksfattig, mens Asterix rett og slett er for hard selv etter en time i stekeovnen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke