22. okt
 
Tirsdagssuppe
Suppe er god hverdagsmat, raskt og enkelt å lage i stand. Denne suppen inneholder kvernet lammekjøtt, og med bønner, provencekrydder og tomater får den et preg av Middelhavet.

Publisert: 11.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g malt lammekjøtt
1 løk
2 ss olje til steking
½ ts salt og ½ ts pepper
1 ts provencekrydder
1 l kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomatbønner
1 boks hermetiske tomater
5 dl djupfryst grønnsakblanding f.eks. brokkoliblanding
Slik gjør du:
1. Rens og hakk løken. Bruk en vid gryte og brun lammedeigen i oljen sammen med løken. Tilsett krydder.
2. Ha i buljong, tomatbønner og tomater og la det koke opp.
3. Tilsett grønnsakblandingen og la suppen trekke et par minutter.
Server med brød. Tilsetter du ca. 1 dl snarkokt makaroni/pasta, blir suppen mer mettende.(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke