buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Tom Ka Gai med kylling
Tom Ka Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand.

Publisert: 18.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Tom Ka Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand. Originalt lages den av en hel kylling. Vi har tilpasset oppskriften til norske forhold og bruker kyllingfilet.

3 kyllingfileter
8 dl kyllingkraft
100 g frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 sitrongress
2 ss fiskesaus (asiatisk)
saft og skall av 1 stk lime
3 ½ dl lett kokosmelk

Slik gjør du
1. Finkutt ingefær, hvitløk og sitrongress.
2. Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i tre minutter.
3. Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i to minutter og tilsett resten av ingrediensene. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.
Server med kokt ris. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat