buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tomat- og hvitløksuppe
Italienerne kaller tomaten for pomodoro, som betyr gulleple. Kanskje ikke så rart når man vet hvor sunne og gode de er? En suppe som denne, laget med gullepler, hvitløk og renskåret svinekjøtt blir godt. Veldig godt.

Publisert: 20.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
600 g renskåret svinekjøtt i strimler
4 ss rapsolje
1 ts salt
1 ts grovmalt pepper
4 bokser hakkete hermetiske tomater
12 båter presset hvitløk
16 dl vann
2 ts salt
2 ts tørket oregano
4 egg

1. Ha tomater, presset hvitløk, salt og vann i en gryte. Kok opp og la det koke til det tykner. Kjør med stavmikser og smak til med salt og pepper
2. Kok egget i 6 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
3. Stek kjøttet i varm panne med olje i ca. 2 minutter.
4. Hell suppen i en skål og ha i kjøttstrimlene. Dryss oregano over. Del egget, og nyt det sammen med suppen.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat