22. okt
 
Tomatsuppe
Tomatsuppe er en favorittsuppe både blandt barn og voksne, og den er i tillegg sunn og rask å lage. Her er en fyldig variant med kylling, sorte bønner og frisk basilikum. Deilig og godt!

0
Publisert: 06.jan.2015 04:00
Oppdatert: 06.jan.2015 03:59

Ingredienser2 kyllingfileter2 ss margarin til steking1/2 ts salt1/4 ts pepper1 boks hermetiske sorte bønner1/4 potte frisk basilikumTomatsuppe4 grove rundstykkerSlik gjør du:Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha olje i en varm stekepanne og brun kyllingfiletene i to minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter.Skyll bønner i en sil og la dem renne av seg. Riv kyllingfileter i tynne strimler og vend inn bønner og hakket basilikum.Øs suppen i dype tallerkner og topp med kyllingfilet, bønner og basilikum. Server med grovt rundstykke.?Prøv deg fram med ulike urter - oregano, timian, rosmarin, persille og kjørvel passer sammen med tomat.(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke