buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Tomatsuppe med egg
Enten du lager tomatsuppen fra bunnen av eller lager en suppe fra pose, blir suppen uansett mer mettende og god med et kokt egg oppi.

Publisert: 19.aug.2015 04:00
Oppdatert: 19.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

½ løk

1 båt finhakket hvitløk

2 ss olivenolje

1 boks hakkete hermetiske tomater

2 ss tomatpuré

4 dl vann

1 hønsebuljongterning

½ ss sukker

½ potte frisk basilikum, ev. litt tørket basilikum

salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Kok egg i 10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

2. Fres løk og hvitløk myk og blank i olje i en kjele.

3. Tilsett tomater, tomatpuré, vann, buljong og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 10 minutter.

4. Tilsett hakket basilikum. Mos suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Server suppen med kokte egg.

Prøv deg fram med ulike urter – oregano, timian, rosmarin, persille og kjørvel passer sammen med tomat. Tilsett gjerne en fløteskvett om du vil ha suppen litt mildere.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat