buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tomatsuppe med egg
Enten du lager tomatsuppen fra bunnen av eller lager en suppe fra pose, blir suppen uansett mer mettende og god med et kokt egg oppi.

Publisert: 25.apr.2016 04:00
Oppdatert: 25.apr.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

1/2 løk

1 båt finhakket hvitløk

2 ss olivenolje

1 boks hakkete hermetiske tomater

2 ss tomatpuré

4 dl vann

1 hønsebuljongterning

1/2 ss sukker

1/2 potte frisk basilikum, ev. litt tørket basilikum

salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Kok egg i 10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

2. Fres løk og hvitløk myk og blank i olje i en kjele. Tilsett tomater, tomatpuré, vann, buljong og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 10 minutter.

3. Tilsett hakket basilikum. Mos suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Server suppen med kokte egg.

Prøv deg fram med ulike urter, som oregano, timian, rosmarin, persille og kjørvel og tilsett gjerne en fløteskvett om du vil ha suppen litt mildere.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat