buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tomatsuppe med egg
Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi

Publisert: 29.mar.2017 06:26
Oppdatert: 29.mar.2017 06:28

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

1⁄2 løk

1 båt finhakket hvitløk

2 ss olivenolje til steking

2 ss tomatpuré

1 boks hakkede hermetiske tomater

4 dl vann

1 grønnsakbuljongterning

1⁄2 ss sukker

1⁄2 potte frisk basilikum, ev. litt tørket basilikum

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Kok egg i 10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem.

2. Fres løk og hvitløk myk og blank i en kjele med litt olje.

3. Tilsett tomatpuré, og la det surre ett minutt. Ha deretter i hakket tomat, vann, buljong og sukker.

4. Kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter.

5. Kjør suppen til ønsket konsistens med stavmikser eller i hurtigmikser. Tilsett hakket basilikum og smak til med salt og pepper.

Server suppen med hardkokte egg.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat