buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
GOD MAT: Reinsdyrkjøtt.
 
Toppscore for reinsdyrkjøtt
Av de ni mest brukte kjøttslagene i Norge, scorer reinsdyr høyest på smak, hårfint foran lammekjøtt.

Publisert: 14.sep.2012 04:12
Oppdatert: -
Halvparten av befolkningen sier at rein og lam er de kjøttslagene de synes er mest smakfulle. Hjort, elg og okse kommer på de tre neste plassene, viser en landsrepresentativ undersøkelse Mediacom har gjort for MatPrat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Det er første gang det gjennomføres en større kartlegging av reinsdyrkjøttets posisjon i den norske befolkningen.
- Undersøkelsen viser at vilt generelt, og rein spesielt, er populært, selv om vi ikke spiser det så ofte, sier Even Nordahl i MatPrat. Undersøkelsen avdekker imidlertid at mange oppfatter kjøttet som litt vanskelig å tilberede. - Reinsdyrkjøtt trenger ikke å være komplisert. Kjøttet er så mørt at det er enkelt å tilberede en biff eller filet. At reinsdyrkjøtt er blant de møreste kjøttslagene som finnes, er en godt bevart hemmelighet for flertallet av befolkningen. Kun tre av ti forbinder rein med mørt kjøtt. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat