buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Torsk, egg og bacon
Inviter til treretters meny for to med norsk mat på sitt beste: Grillet røykelaks med blomkålpuré og spinat, torsk med egg og bacon, og Jordbærmousse med sjokoladesaus som en søt avrunding av måltidet.

Publisert: 22.apr.2016 04:00
Oppdatert: 22.apr.2016 04:00

Ingredienser 2 porsjoner:

400 g torskeloin

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 eggeplommer

100 g bacon i terninger

1 ss margarin

1⁄4 pk. bladpersille

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 200 °C. Skjær torskeloin i porsjonsstykker, krydre dem med salt og pepper og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.

2. Sett fisken i ovnen og stek den i 10 minutter. Stek baconterninger i varm panne med margarin til de er sprø.

3. Når det gjenstår 2 ½ minutt av steketiden til torsken kan du åpne ovnsdøren og forsiktig legge eggeplommene inn ved siden av på stekebrettet. Skill eggene og la eggeplommen ligge i det ene eggeskallet. Da er det lett å la dem gli over på stekebrettet.

4. Legg torskestykkene på tallerkener, øs over bacon og litt baconfett. Flytt forsiktig eggeplommene over på tallerken med en stekespade. Pynt med bladpersille.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat