buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Torsk i form
Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat.

Publisert: 30.jan.2017 06:27
Oppdatert: 30.jan.2017 06:31

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g torskefilet uten skinn

1 løk

3 båter hvitløk

1⁄2 grønn squash

4 ss olivenolje

1 boks hakkede hermetiske tomater

1 ss tomatpuré

1 dl vann

1⁄2 stk. grønnsakbuljong (terning)

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

12 stenfrie svarte oliven

1⁄2 dl bladpersille

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Skjær løk og squash i små biter. Skrell hvitløk og finhakk den.

2. Varm olje i en dyp stekepanne og fres løk, hvitløk og squash til det er mykt og blankt. Hell i hakkede tomater, tomatpuré og buljong. Kok opp og smak til med salt og pepper.

3. Skjær fisken i porsjonsstykker, fjern eventuelle bein og tørk med litt tørkepapir. Krydre med salt og pepper.

4. Hell tomatsausen i en ildfast form og legg fiskestykkene godt ned i sausen. Dryss oliven rundt. Sett formen midt i ovnen i 10–15 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskestykkene. Fisken er ferdig når den er fast og flaker seg når du trykker på den.

5. Hakk bladpersille. Dryss over hakket bladpersille og server med ditt ønskede tilbehør.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat