buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Torsk og brokkolipai
Serveres lun med en liten grønn salat ved siden av.

Publisert: 18.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
500 g torskefilet i store biter
200 g butterdeig
50 g hvetemel til utkjevling
1 finhakket løk
1 ss smør
1 liten brokkoli
2 egg
3/4 dl Melk
2 ss rømme
salt
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 180 grader.
Kjevle ut butterdeigen i ca. 2 mm tykk leiv. Kle innsiden av en rund smurt form.
Surr løken i smør til den er myk.
Del brokkolien i små buketter og rens stilken og skjær den i tynne skiver. Kok ca. 30 sekunder i vann med litt salt. Hell av kokevannet.
Legg brokkolibuketter, fisketerninger og løk ned i paiformen. Rør sammen egg, melk, rømme og salt. Hell blandingen over paien. Stek den ved 180 grader C i ca. 20 minutter. Ta den ut og dryss brokkoliskivene over. La den avkjøle litt. (fish.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat